Fodproblemer er roden til alt ondt!

Published by:

fodproblemer

Jason Silvas her, i dag vil jeg gerne snakke om noget som jeg har haft mange gange, nemlig hælspore.

Jeg oplever gang på gang når jeg snakker med andre fotografer som render rundt og arbejder, hvordan deres fødder lider overlast. Typisk fordi de har dårlige sko eller fordi de stresser deres fødder med alt deres bevægelse. Hvordan hælspore påvirker din fod kan du læse mere om på http://wikipedia.com/wiki/hælspore Men hovedsagen er at den at det er meget ubehagelig og mange ved ikke der findes simple og enkle behandlinger mod det.

Sidst jeg havde det gik jeg til lægen, og han fortalte mig der ikke var så meget at gøre ved det udover at slappe af og passe på ikke at overbelaste min fod. Og det er korrekt at en hælspore går i sig selv efter 1-2 år på denne måde, men det er bare ekstremt lang tid at vente og have smerter i.

 

Jeg har oplevet at hvis jeg tager et koldt bad om morgenen, og ja, det skal være koldt og ikke bare ind og ud, men du skal blive stående derinde i 3-5 minutter. Så hjælper det på smerten i løbet af dagen, det kan selvfølgelig godt være det bare er mig som er lidt sær, haha.

 

De seneste per år har jeg ikke rigtig haft så ømme fødder og jeg giver æren til de såler jeg snakker om i en anden artikel og mine nye sko, som har gjort mine fødder har det meget bedre når jeg er på arbejde. Jeg har også lært at det er utroligt vigtigt at passe godt på dine fødder, da de skal bære dig rundt i den her helt enorme verden, og hvis de ikke kan det, er der bare så meget af den du ikke kan se, og det er jo en kæmpe skam!

 

Hvis jeg skal komme med et godt råd omkring fod problemer eller hælspore konkret vil jeg anbefale til jer at i er varsomme og lytter efter om jeres fødder og især hælene begynder at gøre meget ondt lige pludseligt om aftenen når i kommer hjem og sidder i sofaen fordi så er det typisk en hælspore og det vil i helst ikke have. Et andet godt råd er at skifte jeres sko ud til noget bedre støttende da ikke alle sko formår at give den helt optimale støtte til jeres fødder især ikke hvis i står meget oppe i løbet af dagen. Det er utroligt vigtigt at der er noget luft støtte i hælen da dette vil tage langt de fleste stød ud måtte få og samtidig beskytte foden så godt som muligt mod evt. Slag og hælspore.

 

Jeg håber i blev klogere og kunne lide at læse mine tanker om fod problemer og ikke mindst min oplevelse med dem. Det kunne være rigtig fedt hvis du gad smide en kommentar om hvad du synes ellers følg mig på twitter og facebook og del din oplevelse, jeg vil utroligt gerne høre lige netop din mening!

Del også gerne artiklen med venner og bekendte!

Ha en god dag/aften

 

-Jason

ømme fødder og hvordan de forbander dig

Published by:

ømme fødder igennem tiden

Ømme fødder er en belastning af hælen på trædepuden. Hælens fedt opdeling bliver ødelagt så fedtet smelter sammen herved er hæle benet udsat. så er hæle benet ødelagt når man hopper og smerten stikker direkte på hælen. Med tiden bliver hælen og udvikler sig til hælspore. Diagnosen ses ubehag på hælebenet. Udbedring vil sker med indlæg der aflaster trædepuden så hælen aflastes.

ømme fødder igennem tiden

Undgå operation af ømme fødder, ved at benytte forskellige tips og tricks til at helbrede din hælspore.
For at aldrig af får en hælspore til at begynde med, skal der prioteret at hoppe i det bedste sko. Hvis i hjælper hælen med anbefalelsesværdige fodtøj og hvile, gror der ikke en ømme fødder. Indlæg i skoen skal også afhjælpe ømme fødder. Lider mange i din tætteste venner af sygdommen, må du passe på hælen, og ikke forstrække den. Lægen vil nogen gange afgøre det tager lang tid at kurerer eller forsvinder selv. den eksistere ikke. Det tager ikke meget tid at helbrede en hælspore.

Nu forhindre du så hurtigst af med fod smerter? De nemmeste måde er at bruge en skoindlæg der lægges i dine støvler. Indlægget aflaster deres futter, og specielt din knogle vil få ro. Når din fod får aflastning, udforsker dig det løber nemmere at få hjulpet din fod. I opnå forhindre ømme fødder ved at udnytte perfekte sko med slag absorberende såler. Bruge perfekte sko til hver fysisk aktivitet. Motionere op og benyt strækøvelser. Samtidig kan et varmt fodbad hjælpe på ømme fødder og hjælpe dem til at slappe af, dette er en rigtig god måde efter en lang dag på jobbet at få ro og afslapning på din fod, så du netop ikke stresser den mere end højest nødvendigt. Hvis du ønsker helt at undgå hælspore skal du huske at slappe lidt af i fødderne og gå i sko der ikke trykker men samtidig absobere samtlige stød, da du ellers også risikere stødende går direkte i din rygrad og skaber andre former for problemer.

Jeg håber meget du kunne bruge hvad jeg har skrevet og du må hjertens gerne dele med dem du kender for at sikre de ligeledes bliver klogere.

Jason Silvas